|
İsrafil
|
 |
« : Mayıs 30, 2007, 08:31:38 » |
|
Lincoln Cimbom'a
Almanya'da yeni hoca Feldkamp ile görüşen Sezgin, Lincoln'ü almak için bastırıyor
İlk sırada
G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Almanya'da transfer harekâtını sürdürüyor. Son bir ay içinde defalarca Almanya'ya giden Sezgin bu kez en az 4 gün Almanya'da kalacak ve en az üç futbolcunun transferini gerçekleştirip İstanbul'a geri dönecek. Almanya'da yeni teknik direktör adaylarından Karl Heinz Feldkamp ile de bir araya gelen Sezgin, transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.
Bitme noktasına geldi Öncelikle Schalke'nin Brezilyalısı Lincoln'u renklerine katmak isteyen Sezgin'in Lincoln konusunda yaptığı görüşmelerin olumlu gittiği ve transferin bitme noktasına geldiği belirtildi. G.Saraylı yönetici, asıl ismi Cassio de Souza Soares olan ve Devler Ligi'nde Fenerbahçe'ye 2 gol atan Lincoln ile 10 numara sorununu çözmek istiyor. fotomaç
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsrafil
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 30, 2007, 08:32:29 » |
|
Feldkamp krizi
Yönetim toplantısında Kalli'ye karşı çıkanlar, Adnan Polat'la tartıştı, yeni hoca gündemde.
G.Saray'ın yönetim kurulu toplantısından sonra başkan Özhan Canaydın, Feldkamp ile henüz anlaşmadıklarını açıkladı. Canaydın'ın bu sözleri şaşkınlık yaratırken, toptantıda 'Kritik bir dönemdeyiz. 73 yaşındaki adamla bu iş gitmez' diyerek Kalli'ye karşı çıkanların olduğu belirtildi. Hatta Feldkamp'ı isteyen Adnan Polat'ın toplantıyı terk ettiği yeni bir hocanın gündeme geleceği belirtiliyor. Son karar yarın verilecek.
fotomaç
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsrafil
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 30, 2007, 08:33:46 » |
|
Barış G.Saray'da
G.Saray Asbaşkanı Adnan Sezgin, Bundesliga 2. lig takımı Rot Weiss Essen'in 20 yaşındaki gurbetçisi Barış Özbek ile kesin olarak anlaştı. Almanya Ümit Milli Takımı'nda da görev yapan genç oyuncu bu sezon 21 maçta oynadı. 1986 doğumlu Barış, 1.80 boyunda ve 72 kilo ağırlığında. Orta sahanın ortası ve ön liberoda forma giyen Barış, Essen'de iki sezonda 33 maçta oynadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsrafil
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 30, 2007, 08:37:14 » |
|
Gerets engeli kalktı
G.Saray, Riquelme'yi de yeniden gündemine aldı. Daha önce, "Gerets varsa ben yokum" diyerek sarı-kırmızılı ekibi kestirip atan Arjantinli ile temasa geçilirken, Gerets'in görevden ayrıldığı ifade edilip, yeni bir teklif yapıldı. Adnan Sezgin'in menjerler aracılığıyla Riquelme'ye yıllık 3.5 milyon euro önerdiği öğrenildi. Galatasaray, şimdi oyuncudan yanıt bekliyor.
fotomaç
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsrafil
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 30, 2007, 08:40:00 » |
|
INAMOTO FRANKFURT'TA!
Galatasaray'da Teknik Direktör Eric Gerets'ten sonra şimdi de Japon futbolcu Junichi Inamoto sarı-kırmızılı takımla yollarını ayırdı. Sezon başında büyük umutlar ile transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Inamoto, Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'a transfer oldu.
ajansspor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsrafil
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 30, 2007, 08:45:47 » |
|
Galatasaray Vestel!
G.Saray Başkanı Özhan Canaydın ile Vestel'in patronu Ahmet Nazif Zorlu buluştu, tarihi birleşme için söz kesti. Kısa süre içinde resmiyet kazanması beklenen anlaşmaya göre erkek basketbol takımının adı Galatasaray Vestel olarak değişecek. Görüşme yalnızca basketbol sponsorluğu ile sınırlı değil. Vestel, Manisa'dan desteğini çekti ama, Zorlu'nun sıcak ilişkileri sayesinde Hakan Balta ve Selçuk İnan'ın da Sarı-Kırmızılı ekibe transfer olabilecekleri ifade edildi.
Anlaşma borsaya açıklandı
Geleceğe yönelik en büyük proje ise Galatasaray Sportif A.Ş.'nin, Vestel ve Crea ile imzaladığı 'pazarlama' anlaşması. Borsaya yapılan açıklamada, tarafların masaüstü ve dizüstü bilgisayar üretimi ve satışı için 1 yıllık lisans anlaşması imzaladığı bildirildi. Intel firmasının da dahil olduğu projeye Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın da katıldığı, üç büyüklerin logosunun yer aldığı masaüstü ve dizüstü bilgisayarların yakın zamanda satışa sunulacağı kaydedildi.
Kaynak: Fanatik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsrafil
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 30, 2007, 08:48:23 » |
|
Tugay'a müthiş teklif
5 Haziran'da Almanya'da Brezilya ile oynanacak özel maçla milli takım kariyerine son verecek olan Tugay Kerimoğlu'na, forma giydiği İngiltere'nin Blackburn Rovers takımından müthiş bir teklif geldi.
36 yaşındaki yıldız futbolcuyla sezon bitmeden gelecek yıl için bir yıllık daha sözleşme imzalayan İngiliz kulübünün, Tugay'ı gelecek yıllarda da bırakmaya niyetli olmadığı ve tecrübeli oyuncuya menajer - oyuncu olarak görev yapması için teklif götürdükleri öğrenildi.
Tugay'ın kendisine iletilen bu teklifle büyük onur duyduğu ve kabul ettiği bildirilirken, önceki gün milli takım kampını ziyeret eden yıldız oyuncu, futbolda jubile yapma gibi bir düşünceyi hiçbir zaman benimsemediğini ve futbolu bıraktıktan sonra da Türkiye'ye dönmeyeceğini açıkladı.
Jübileye sıcak bakmıyor
Tecrübeli oyuncu, "Jübile olayına pek sıcak bakmıyorum. Örneğin, jübile yapılacaksa ve buradan elde edilecek gelirin eğitime kullanılması halinde bunu seve seve yaparım" ifadelerini kullandı.
Tugay, "Galatasaray'a dönme gibi bir şey söz konusu olamaz. İngiltere'de mutluyum ve orada yaşamaya devam edeceğim. Hayatımda hiçbir zaman keşke şunu yapsaydım ya da keşke yapmasaydım gibi bir düşüncem olmadı. Zaten öyle yapıyorsanız hata yapmışsınız demektir. Yıllardır kafam rahat olarak huzur içinde yurt dışında oynuyorum" dedi.
Kaynak: Milliyet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsrafil
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 30, 2007, 08:50:45 » |
|
5 milyon euro!
Hamburg, sözleşmesi devam eden ve bonservisi 12 milyon $ olarak açıklanan golcü yıldız için 'transfer teklifinde' bulunduğu iddia edildi.
Vatan gazetesinin 30 Mayıs tarihli sayısında yer alan habere göre G.Saray'da yeni sezonun kadrosu için çalışmalar sürerken, Necati Ateş için Almanya Birinci Ligi Bundesliga'da mücadele eden Hamburg'dan sürpriz bir teklif geldi. Alman ekibinin, G.Saray Kulübü'yle 2011 yılına kadar sözleşmesi olan yıldız futbolcu için 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödemeyi gözden çıkardığı öğrenildi.
Adnan Polat ve yeni teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın gelecek sezon için yaptığı değerlendirmelerde "Takım içinde zaman zaman sorun yaratıyor" ibaresi bulunan ancak gönderilip gönderilmemesi konusunda kesin bir tavır belirlenmeyen Necati'nin durumu önümüzdeki günlerde belli olacak.
TRANSFER YAKIN
Necati'nin G.Saray'la imzaladığı sözleşmede "12 milyon dolar getirilmesi halinde sözleşme süresi bitmeden istediği kulübe gidebilir" ibaresi bulunuyor. 5 milyon Euro'yu gözden çıkaran Hamburg'un bu rakamın fazla üzerine çıkmayacağı ancak bonservis bedeli için ayrılan paranın biraz daha yükselmesi halinde G.Saray yönetiminin bu teklife sıcak bakabileceği belirtildi. Önümüzdeki günlerde Necati'nin menajeri ile Hamburg yetkilileri ve G.Saraylı yöneticiler arasında bu konuda son görüşmeler yapılacak. Sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklar, transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti.
Kaynak: Vatan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İsrafil
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 30, 2007, 08:53:32 » |
|
H. Şükür sonunda sessizliğini bozdu
Gelecek sezon Sarı-Kırmızılı ekipten ayrılıp ayrılmayacağı büyük merak konusu olan Hakan Şükür, son günlerdeki sessizliğini Milli Takım kampında bozdu... Galatasaray'ın golcüsü, "Kırık kaburgayla oynadım. Ama oynamadığım maçlardan sonra bile eleştirildim" dedi Galatasaray'ın golcüsü, "Kırık kaburgayla oynadım. Ama oynamadığım maçlardan sonra bile eleştirildim" dedi..
Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Hakan Şükür, sessizliğini Milli Takım kampında bozdu. Hakan, "Milli Takım'da olmak benim için gururdur. Fatih Terim bana her zaman güvendi. Üst üste gol atamadığım dönemlerde bile sahaya sürdü. Beni yine kadroya çağırdı. Elimden geleni yaparak ona olan borcumu ödeyeceğim" dedi.
Galatasaray ile sözleşmesinin sürdüğünü belirten Hakan Şükür, "Rekorları Galatasaray'da kırmak isterim. Ben artık Galatasaray ile özdeşleştim. 1 yıllık daha kontratım var. Seneye daha iyi olacağım. Kendimi iyi hissediyorum" diye konuştu.
Erik Gerets'in ayrılması konusuna da değinen Galatasaray'ın golcüsü, "Biz profesyoneliz. Futbolcular ve teknik direktörler geçicidir. Takım için hayırlısı olsun. Feldkamp, Türkiye'yi yakından tanıyan bir teknik direktör. Onunla başarılı olmuştuk. Ama kimin geleceği yönetimin bileceği iş" yorumunu yaptı.
"GERETS AZ ŞANS VERDİ" Hakan Şükür sözlerini şöyle noktaladı: "Bu sezon bana büyük haksızlık yapıldı. Sakatlıklar geçirdim ve uzun süre formamdan uzak kaldım. Kırık kaburgayla mücadele ettim. Sonra sol ayak parmağında sorun yaşandı. İğne ve bandajla oynadım. Hiçbir zaman görevden kaçmadım. Ama oynamadığım maçlardan sonra bile 'Kaç haftadır gol atamıyor' yorumları yapıldı. Bu sezon forvetteki arkadaşlarımız iyiydi. Ancak ben de onlar kadar başarılıydım. İyi oynadığım Ankaragücü karşılaşmasında Gerets beni anlamadığım bir şekilde oyundan aldı. Daha sonra da hep az şans verdi. Ama sonuçta kararı verecek kişi oydu."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|