SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - Galatasaray Taraftar Forumu
Duyurular: Sitemiz yayına başladı - 21.05.2007  - Logo tasarımı ve katkıları için GulTunc'a teşekkür ederiz... 
SARIKIRMIZIYIZ.BiZ Araç Çubuğunu Yüklediniz mi?

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Eylül 09, 2010, 02:15:33

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gerets şu 4 takımdan birisine gidecek  (Okunma Sayısı 239 defa)
Bilgin
Administrator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 30, 2007, 12:10:22 »

Galatasaray ile yollarını ayıran Belçikalı teknik direktör Erik Gerets, kendisine 4 takımdan teklif geldiğini, ancak şu an için kararını kesinleştirmediğini söyledi...

Belçika'nın en büyük gazetelerinden biri olan HLN gazetesine açıklamalarda
bulunan Erik Gerets, ''Wolsburg, Hertha Berlin, Feyenoord ve Manchester City'i çalıştırmam konusunda teklifler aldım'' dedi.

Galatasaray'dan ayırılışıyla ilgili gazeteye açıklamalarda bulunan Belçikalı
çalıştırıcı, ''Şu an sakin ortama alışmaya çalışacağım. Buradan iyi hislerle
ayrılıyorum'' diye konuştu.

Belçika gazetesine, İstanbul ve Galatasaray ile ilgili övgüler düzen Gerets,
''İstanbul'da yaşadığım ve gördüğüm şey inanılmaz. Bunları bir antrenör ve teknik direktör olarak yaşamaktan çok mutluyum. Geçen sene tüm tepkilere rağmen şampiyon olduk. Bu sezon bir çok terslikler olmasına rağmen 3. olduk. Fakat ben yine de elde ettiğimiz sonuçtan memnunum. Galatasaray'da gerçekleştirdiğim olaydan gurur duyuyorum. Galatasaray, dünyada küçük bir takım değildir ve burada ben, çok büyük saygı gördüm'' ifadelerini kullandı.

Gazetede, sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi olmasına karşın yönetimle
anlaşarak sözleşmesini karşılıklı fesheden Belçikalı teknik adamın şu sözlerine de yer verildi:

''Geçmişte maddi konularda hatalar yaptıkları için kulüp zor durumda kaldı.
Omuzlarımda her gün korkunç bir yük ve baskı vardı. Bu macera, tecrübe olarak paha biçilemez. Onun için burada kaldığım ve yaşadığım 2 sezonu, 4 sezon olarak sayıyorum. Teknik direktör olarak hiç bir zaman bu fırsatı kaçırmak istemezdim.

4 kulüpten teklif aldım. Şu ana kadar ciddi birşey yok, ama Almanlar peşimi
bırakmıyor. Acelem yok, önce 2 ay tatil yapacağım ve Boorsem'de restore ettiğim çiftliğimde dinleneceğim.''

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - www.sarikirmiziyiz.biz
İsrafil
Global Moderator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 30, 2007, 12:22:09 »

Berlin veya Feyanord ikisine de yakışır hatta mümkünse Hollanda ligi orda şampiyon bile olur
bunca transfer yanlışlıkları arasında Kimlere gereksiz para ödenmediki aldığın 1 milyon avro da sana helal olsun

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ & 2007

Galatasaray

Clicky

kurallar                 SARIKIRMIZIYIZ.BiZ araç cubugu                hicbitmeyenhikayeler.com              Online DVD Kiralama

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM