SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - Galatasaray Taraftar Forumu
Duyurular: Sitemiz yayına başladı - 21.05.2007  - Logo tasarımı ve katkıları için GulTunc'a teşekkür ederiz... 
SARIKIRMIZIYIZ.BiZ Araç Çubuğunu Yüklediniz mi?

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ocak 09, 2009, 15:56:32

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 10 numara  (Okunma Sayısı 383 defa)
Bilgin
Administrator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 22, 2007, 11:04:30 »

Merhaba,
Sezon sonu gelmişken yine transfer söylentileri başladı. Sağolsun bizim yönetimin icraatları sadece gazete sütunlarındaki transfer haberleriyle kalıyor. Yine bir 10 numara söylentisi başladı. Bir gazete insua diyor diğeri riquelme bir diğeri de lincoln. Hatta bir ara juninho söylentisi bile çıktı.
Sizin takımda görmek istediğiniz ve Galatasaray'ın bütçesini aşmayacak 10 numara kimdir?

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - www.sarikirmiziyiz.biz
İsrafil
Global Moderator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2007, 13:06:10 »

alabiliyorsan yıldırayı al yeter sayın vede istenmeyen kötü yönetim balon haber yaptırıp insanı salak yerine koymayın.

birolizm
Numaralı
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2007, 00:30:25 »

Evet Kesinlikle bıktık bu balon haberlerden alınacksa bir isim söylensin ve o alınsın.. evet bencede yıldıray çok iyi olur...

Savage
Loca
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2007, 02:21:47 »

Bence bu konunun açılması bile gereksiz üstatlar Gülümseme GS bugüne kadar hangi istediği oyuncuyu aldı ki  Göz kırpan
Bir ara ben de her gün sabah kalktığımda gazetenin spor sayfasını açar, bugün kimle görüşmüşler, kimi alabilirler diye okurdum ama artık her GS li gibi bu haberlerin asparagazdan öte olmadığını keşfettim...

All success comes from a combination of implementation and knowledge.
Knowledge alone is meaningless without action.

İsrafil
Global Moderator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2007, 11:51:24 »

ANLAŞILDI DENİLEN LINCOLN' Ü TANIYAN VAR MI?

Bilgin
Administrator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 24, 2007, 12:15:07 »

Lincoln teknik olmasının yanında mücadele eden ve koşan bir futbolcu da bildiğim kadarıyla.
Bir de eğer bu transfer olursa Lincoln daha takıma gelmeden Galatasaraylı olmuş olacak. Çünkü önceki sene F5 ile yaptıkları maçta 2 gol birden atmıştı:) Gerçi ben yönetimin bu işi başarabileceğini sanmıyorum ama kısmet.
Birkaç gol görüntüsü buldum Lincoln ile ilgili:

http://www.youtube.com/watch?v=I0woH1z9aRk
http://www.youtube.com/watch?v=-z41VnKmZm8
http://www.youtube.com/watch?v=drJ-v2lCExU
http://www.youtube.com/watch?v=pk-McRBkY_I

i_m_1905
Loca
*

sevginle yaşıyoruz... "uA_ilker"

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 24, 2007, 13:13:29 »

beyler herkese selam.aranıza yeni katıldım.bu 10 numara adaylarından en ideali bizim takımın bütçesine uygun gibi gözüken lincoln.
ama onu bile almamız zor olabilir.maçlarını izlediğim kadarıyla çok teknik, hırslı ve hızlı.böyle birini avrupa takımları bize kaptırırmı bilemiyorum.keşke olsa
Kararsız
birolizm
Numaralı
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 24, 2007, 13:17:19 »

Hoşgeldin aramıza i_m_1905....

Evet bencede lincoln olmalı iyi oyuncu ve GALATASARAY'mıza yakışır, ancak bu yönetimin onu alabileceğini sanmıyorum

Bilgin
Administrator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 24, 2007, 22:11:39 »

Schalke'nin Lincoln'ü bırakma niyeti yok!

Basında adı Galatasaray'la anılan isimlerden biri olan Lincoln için kulübü Schalke'den açıklama geldi. Alman ekibinden yapılan açıklamada Brezilyalı oyuncuyu bırakmaya niyetleri olmadığı ve sözleşmesini yerine getireceği belirtildi.

Schalke'den Lincoln hakkında yapılan açıklama şu şekilde:
"Lincoln için herhangi bir teklif gelmedi. Galatasaray'ın O'nunla anlastığına dair herhangi bir bilgimiz yok. Hiç kimse Lincoln'un gitmesini istemiyor. Sözleşmesi 2008'e kadar devam ediyor ve sözleşmesini yerine getirecek."

Kaynak: Ajansspor

tire-tire
Numaralı
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 25, 2007, 23:45:44 »

Bu seneki performans ve uefa ya kalmamız 10 numara transferini yatırır gibi gelio bana. Yönetimde istifa etmio çok zor
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ & 2007

Galatasaray

Clicky

kurallar                 SARIKIRMIZIYIZ.BiZ araç cubugu                hicbitmeyenhikayeler.com              Online DVD Kiralama

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM