SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - Galatasaray Taraftar Forumu
Duyurular: Sitemiz yayına başladı - 21.05.2007  - Logo tasarımı ve katkıları için GulTunc'a teşekkür ederiz... 
SARIKIRMIZIYIZ.BiZ Araç Çubuğunu Yüklediniz mi?

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ocak 08, 2009, 21:58:25

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Transfer Gelişmeleri  (Okunma Sayısı 922 defa)
Bilgin
Administrator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 28, 2007, 00:53:11 »

Biraz önce FOX Tv'de verkaç programını izliyordum.
Kalli'yi Almanya'da bulup konuşmuşlar. Adam ser verip sır vermemiş ama 2 haziranda Türkiye'ye geleceğini söylemiş. Bir de tek patron olurum demiş.
Ersan Çelik'in söylediğine göre Kalli'nin yardımcısı olarak Bülent Ünder, Abdullah Avcı, Hikmet Karaman isimleri geçiyormuş ama favori olan Hikmet Karamanmış.
Rüştü ile 3 yıllığına anlaşılmış.
Kayserispor ile Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz konusunda anlaşılmış. Karşılığında Cihan+Orhan+Kabze+Bir miktar para+Özgürcan (Kiralık) verilecekmiş.
Lincoln konusunda da son aşamaya gelinmiş.
Bu başlığın konusu değil ama şunu da söylediler: Toki,  Seyrantepe konusunda yarın ihale duyurusunu askıya çıkarıyormuş.
Ne kadarı doğrudur bilmiyorum

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - www.sarikirmiziyiz.biz
ultrataifa
Loca
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2007, 03:21:17 »

senelerdir gsnin maçlarını bikere bile gönül rahatlığıyla oturup rakibi ezme düşüncesiyle seyretmiş değilim.takımda şuanda kalabilcek iki yada üç oyuncu var ümit karan sabri.diğerleri hiç bi halta yaramaz bence komplesini yollamak lazım ama ilk önce yönetim seçimlerinin stili değiştirilmeli burjuvaizm kalkmalı ve her gsli başkan olabilmeli yoksa gs lisesinden çıkmış adamların elinde parasızlıktan geberip gidicez!!!
İsrafil
Global Moderator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2007, 08:45:30 »

Aynı programı bende izledim, fakat gerçekten 28 hazirandan önce böyle şeylere inanamıyorum takım toplandığında kimlerin kaldığını kimlerin geldiğini öğreneceğim düşüncesi içindeyim. zira bu yönetim iyi tarnsfer yapamıyor.

Bilgin
Administrator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 28, 2007, 14:05:42 »

Hikmet Karaman Ankaragücünden ayrılmış bugün.
Bakalım gelişmeler ne derece doğru çıkacak. Kalli'nin yardımcısı olarak favori isim olarak onun adı geçiyordu.
Teknik direktörlük yapmış, tek adam olmuş birisi yardımcı olarak nasıl olur bilmiyorum. Kesin anlaşmazlık çıkar bence.
Zaten Abdullah Avcı da gerekirse 2-3 sene daha beklerim ama tek adam olarak gelirim Galatasaray'a demiş ve yardımcılığı kabul etmemiş.

İsrafil
Global Moderator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 28, 2007, 14:15:59 »

Abdullah Avcı'ya helal olsun. Hikmet Karaman'nın GALATASARAY geçmişi var mı? varsa ne denli, bilen bilgi verirse sevinirim.

Bilgin
Administrator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2007, 14:26:11 »

Hikmet Karaman

Hikmet Karaman, (d. 9 Mart 1960, Tirebolu) Türk futboluna teknik direktör olarak hizmet etmekte olan bir spor adamıdır. Birçok Anadolu takımını çalıştırmış olan Hikmet Karaman, 2006/2007 sezonunda Ankaragücü'nde teknik direktörlük yapmaktadır.

Galatasaray'da uzun süre Reinhard Saftig, Fatih Terim gibi teknik direktörlerin yardımcı antrenörlüğünü yapmıştır. Daha sonra Kocaelispor, Çaykur Rizespor ve Adanaspor gibi takımlarda teknik direktörlük yapmıştır.

Kaynak: Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bilgin
Administrator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 28, 2007, 14:31:31 »

Ben saftig dönemini hatırlıyorum ama Fatih Terim'in yardımcısı olduğunu hatırlamıyorum açıkçası.
Gerçi konuşurken yaptığı mimiklerine filan bakılırsa Fatih Hocayla daha önce çalışmış gibi. Nerdeyse aynı mimikler:)

İsrafil
Global Moderator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 28, 2007, 14:33:46 »

Ben hiç hatırlamıyorum, Faydalı olur mu çok endişeliyim.

Ayrıca teşekkürler

lincoln_21
Numaralı
**

YAŞASIN GALATASARAY ve TÜM GALATASARAYLILAR..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 04, 2007, 15:08:01 »

olur olur bal gibi de olur
hayri01
Loca
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ekim 13, 2007, 18:37:52 »

BANA GORE TRANSFERDE SERVETIN, BOUZITIN DISINDA YANLIS TRANSFER YOK BU OYUNCULAR NEDEN ALINDI BILMIYORUM TOMAS GIBI ADAM NEDEN GONDERILDI BILMIYORUM.BOUZIT GELDI GELELİ İLK 11 E GIEMIYEN ADAM BANA GORE FAYDA SAGLLAMZ DEFENS VE KALE PROBLEMLERIMIZ VAR ONA GORE COCALTA SAGLAM DEFENS OYUNCU SAGLAMBIR KALECIYE IHTIYACIMIZ VAR.MONDURAGONUN GONDERILMESI BILE HATADIR
ULRASLANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN01
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ & 2007

Galatasaray

Clicky

kurallar                 SARIKIRMIZIYIZ.BiZ araç cubugu                hicbitmeyenhikayeler.com              Online DVD Kiralama

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM