SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - Galatasaray Taraftar Forumu
Duyurular: Sitemiz yayına başladı - 21.05.2007  - Logo tasarımı ve katkıları için GulTunc'a teşekkür ederiz... 
SARIKIRMIZIYIZ.BiZ Araç Çubuğunu Yüklediniz mi?

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ocak 08, 2009, 21:39:09

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kendini yaktı  (Okunma Sayısı 55 defa)
İsrafil
Global Moderator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 01, 2007, 09:46:54 »

"Geçen sezon attığı gol sayısına baksın. Kimsenin baskısı altında kalmadım. Takımdan ayrılmak için her şeyi yaptı".

G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp dün düzenlediği basın toplantısıyla sarı-kırmızılı takımın gündemini oluşturan konularda açıklama yaptı. Kendisini eleştiren Necati Ateş ile ilgili sert konuşan Alman hoca, "Geçen sezon attığı gol sayısına baksın. Kimsenin baskısı altında kalmadım. Gitmek için elinden geleni yaptı" 
dedi.

SİSTEMİ OTURTAMADIK
Feldkamp henüz hazır olmadıklarını da belirterek, "Kondisyon olarak iyiyiz ancak sistemi oturtamadık. Lige kadar hazır hale geliriz" ifadelerini kullandı. Tecrübeli hoca, "Eğer yönetim 'Forvet alınacak' diyor ise bu benim desteklediğim bir açıklamadır. Yabancı forvetin bulunması ve getirilmesi zaman alabilir" diye konuştu

BEKLENTİLERİ ANLADI
Açıklamasının bir bölümünü yıldız oyuncu Lincoln'e ayıran Kalli, "Kendisi taraftarın beklentisini iyice anladı" dedi. Alman hoca, Brezilyalı ile ilgili şunları söyledi: "Beklentileri belki bildiği ve baskı altında olduğu için çok şey yapma istek ve arzusundaydı. O isteği de açık bir şekilde gördük. Faydalı olacak."
Yaşar YALÇIN

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ & 2007

Galatasaray

Clicky

kurallar                 SARIKIRMIZIYIZ.BiZ araç cubugu                hicbitmeyenhikayeler.com              Online DVD Kiralama

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM