SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - Galatasaray Taraftar Forumu
Duyurular: Sitemiz yayına başladı - 21.05.2007  - Logo tasarımı ve katkıları için GulTunc'a teşekkür ederiz... 
SARIKIRMIZIYIZ.BiZ Araç Çubuğunu Yüklediniz mi?

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mart 15, 2010, 10:04:02

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ve Skibbe İstanbul'da...  (Okunma Sayısı 501 defa)
eray
Moderator
Yeni Açık

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 16, 2008, 15:01:44 »

Öğle saatlerinde Atatürk Havalimanı'na gelen Alman teknik adamı havalimanında Galatasaray A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve fanatk bir taraftar karşılaşdı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Skibbe, genç oyunculardan kurulu bir takıma geldiğini belirterek, "Ben Galatasaray ile bir hafta önce sözleşme imzaladım. Genç futbolculardan oluşan bir takıma geldim. İlk hedefimiz şampiyonlar liginde oynayacağımız ön eleme maçlarını kazanmak." dedi.

Alman teknik adam ayrıca dün akşam oynanan Türkiye-Çek Cumhuriyeti karşılaşmasını izlediğini ve Arda Turan'ı çok beğendiğini açıkladı.

Sikibbe daha sonra Adnan Sezgin ile beraber Florya Tesisleri'ne gitti.

(Cihan)

yakup
Loca
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 10, 2008, 13:31:16 »

teknik adamımız hayırlı olsun bu yılda onunla çıldıracaz kralsız tahta herkez göz koyar hakan abi senin yokluğun bizi öldürecek
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ & 2007

Galatasaray

Clicky

kurallar                 SARIKIRMIZIYIZ.BiZ araç cubugu                hicbitmeyenhikayeler.com              Online DVD Kiralama

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM