SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - Galatasaray Taraftar Forumu
Duyurular: Sitemiz yayına başladı - 21.05.2007  - Logo tasarımı ve katkıları için GulTunc'a teşekkür ederiz... 
SARIKIRMIZIYIZ.BiZ Araç Çubuğunu Yüklediniz mi?

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ocak 08, 2009, 20:10:19

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hasan Şaş  (Okunma Sayısı 223 defa)
Bilgin
Administrator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 22, 2007, 16:57:29 »

Adı: Hasan Gökhan
Soyadı: Şaş
Forma Numarası: 11
Oynadığı Mevki: Orta Saha
Doğum Tarihi: 01.08.1976
Doğum Yeri: Adana
Oynadığı takımlar: Ankaragücü
Geldiği Takım: Ankaragücü
Giriş Yılı: 1998
Boyu: 1.77 m
Kilosu: 74 kg

Güzel kardeşim, sendeki yeteneği hepimiz biliyoruz. Eğer günündeysen bir takıma tek başına maç kazandırabilecek birisin, ayrıca kaybetmeyi kabullenemeyecek kadar hırslısın. Ama şu kendine hakim olmayı öğren artık. Biz senin sahada yaptığın futbola dair güzellikleri izlemek istiyoruz, o sinirli ve hırçın halini değil.
Bak artık yaş da 30+ olmuş. Türkiye'de en beğenilen futbolcular bile 33-34 yaşında bırakıyor futbolu.
Şunun şurasında kalmış 3-4 senen, bu son yıllarda bari bize saha içinde güzel Hasan Şaş anıları bırak.
Bir de üstte de yazdığım gibi biz senin yeteneğini biliyoruz, cidden farkındayız. Bu yeteneğini ispat etmek için, futbol zekanı inkar eder gibi her önüne gelene çalım atmaya kalkma artık.
Eğer bu uyarıları dikkate almayacaksan, sahalarda yine hırçın ve sinirli bir tavır sergileyeceksen ne yazık ki kalbimizde azalmaya başlayan sevgini tamamen tükeceksin.

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - www.sarikirmiziyiz.biz
İsrafil
Global Moderator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2007, 20:53:24 »

Hasan' ın her F5 maçı öncesi hırsından kustuğunu bir GALATASARAY lı futbolcudan duymuştum. Gerçekten böyle bir cimbomlu ama artık ben Hasan' ı bu takımda izlemek istemiyorum.

birolizm
Numaralı
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2007, 01:34:56 »

Bence hasan takımda sürekli bir dinamo olarak kalmalı o takımı tek başına ateşleyebilen ender futbolculardan...

Savage
Loca
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2007, 02:08:46 »

Uygun bir fiyata (Şahsi fikrim 2 mn $ bile kafidir) bu yıl Şaş'tan kurtulmalıyız.
Kornerleri artık korner gibi kullanacak (Hasan'ın klasik kornerlerini bilirsiniz: yerden kısa paslar :S), toptan çok kendisinin dönmeyeceği ve başarıya aç genç (ama ne üdüğü belirsiz değil tabiki) oyuncular istiyorum artık ben.

All success comes from a combination of implementation and knowledge.
Knowledge alone is meaningless without action.

tire-tire
Numaralı
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 26, 2007, 00:49:20 »

bence hasan şaş kalmalı e nede olsa takımı tamamen satsakta 11 oyuncu alcak deiliz.
hasan şaşım
hasan şaşım
fenere g... b...ım
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ & 2007

Galatasaray

Clicky

kurallar                 SARIKIRMIZIYIZ.BiZ araç cubugu                hicbitmeyenhikayeler.com              Online DVD Kiralama

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM