SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - Galatasaray Taraftar Forumu
Duyurular: Sitemiz yayına başladı - 21.05.2007  - Logo tasarımı ve katkıları için GulTunc'a teşekkür ederiz... 
SARIKIRMIZIYIZ.BiZ Araç Çubuğunu Yüklediniz mi?

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ocak 08, 2009, 14:22:04

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: 'Bu golleri Avrupa'da atsam efsane olurdum'  (Okunma Sayısı 312 defa)
galois
Numaralı
**

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 25, 2007, 10:48:21 »

Ümit Karan... Sıra dışı gollerin adamı. Futbolun şov olduğunu biliyor ve buna katkıda bulunmak için güzel goller atmaya çalışıyor. Antrenmanlarda maçlarda ilginç vuruşlarıyla bazen meşin yuvarlağı dağlara taşlara gönderiyor bazen de dünyanın en güzel gollerine imza atıyor. 

Futbola başladığı günden itibaren güzel goller atmaya adamış kendisini... 'Ben küçükken daha güzel goller atıyordum.' diyerek herkesin alkış tuttuğu vuruşlarına hafif küçümseyerek bakıyor. Almanya'da doğup büyüdüğü için kendine örnek olarak Almanların ünlü golcüsü Müller ile Hollandalı efsane golcü Van Basten'i seçmiş. Kaleci katili dediği Müller gibi, file bekçilerinin korkulu rüyası olmak istiyor. Ancak son dönemlerde attığı normal gollerin fark edilmemesinden şikayetçi biraz. Lincoln'le saha içi ve saha dışında kurduğu özel bağın ise bu sezon kendisine çok daha özel goller attıracağına inanıyor. Önce telefonla uzun uzun konuştuğumuz Ümit'le sonra da Ankara'da Fenerbahçeli Kemal Aslan ve Gaziantepspor'da forma giyen Volkan Aslan ile birlikte açtığı özel okulunda görüştük. Futboldan sonra kendini eğitime adamak isteyen Ümit Karan'ın işte gazetemize samimi açıklamaları:

Ümit Karan, konuşmasına Brezilyalı yıldız Lincoln ile Fenerbahçeli Alex ve Beşiktaşlı Ricardinho'yu kıyaslayarak başlıyor. Hem Alex'in hem de Ricardinho'nun da çok iyi futbolcular olduğunu anlatıp, Lincoln'ü ise çok farklı bir yere koyuyor. Lincoln'le hem saha içi hem de saha dışındaki uyumunun ise bu sezon kendisine çok özel goller attıracağına inanıyor Ümit Karan: "Alex de, Ricardinho da çok iyi futbolcular. Zaten kaliteleri de ortada. Ama bence Lincoln çok daha farklı bir oyuncu. Takım olarak uzun zamandır orta sahada Lincoln gibi bir oyuncunun sıkıntısını çekiyorduk. Bir forvet oyuncusunun verimli olması için mutlaka orta saha oyuncularıyla iyi bir uyum yakalaması gerekiyor. Ben bu sezon Lincoln'le böyle bir uyum yakaladığımı söyleyebilirim. Hem saha içinde hem de saha dışında çok iyi anlaşıyoruz. Çok kısa zamanda aramızda özel bir bağ oluştu. Zaten bu golün pası da ikimizin birbirimizi ne kadar iyi anladığının bir göstergesidir. Ben onun paslarıyla bu sezon çok daha güzel goller atacağıma inanıyorum. Kasımpaşaspor'a attığım güzel golle başladık, inşallah gerisi gelecek."

İki sezon önce V.Manisaspor'a attığı golün bu golden çok daha güzel olduğunu ifade eden golcü futbolcu, "Benim V.Manisaspor'a attığım gol Van Basten'in Rusya'ya attığı golden çok daha güzeldi. Ama herkes Van Basten'in attığı golü konuşuyor. Benim gol unutuldu bile. (Gülüyor) Kasımpaşaspor karşısında da rövaşata golümü çok beğendim. Ama V.Manisa'ya attığım gol kadar güzel değil. İnanın ben bu tür golleri her antrenmanda atıyorum. Bu golleri Avrupa kupası maçlarında atsaydım birçok ülkenin televizyonunda jenerik olarak gösterilirdi." açıklamasını yaptı.

Hep attığı güzel gollerin konuşulduğunu, bu yüzden sıradan gollerinin gündeme gelmediğinden yakınan Ümit Karan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Herkes benim attığım sıra dışı golleri konuşuyor. Bunlar güzel şeyler. İnsanları güzel gollere alıştırdığım için artık normal gollerimi kimse gündeme bile getirmiyor. Halbuki benim her sezon bir gol ortalamam var. Bu yönden de takımıma çok katkı sağladığımı düşünüyorum. Geçen yıl 5 penaltı atışını da gol yapmıştım. Bu kez ise kaçırdım. Penaltıyı herkes kaçırabilir. Tamamen şanssızlık."

Şampiyonluk için henüz her şeyin çok başında olduklarını anlatan tecrübeli golcü, "Daha sezonun 6. haftası geride kaldı. Sadece puan olarak öndeyiz. Ligde oynanmamış çok maç var. Bu yüzden şu anda sadece küçük bir avantajımız var. Şampiyonluk yarışını Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da sonuna kadar kovalayacağını düşünüyorum." ifadesini kullandı.

Ben de olsam 3 forvet oynatmam

Ümit Karan'a göre bu sezon, en çok forma savaşı forvette yaşanacak. Sarı-Kırmızılı takımdaki kaliteli üç forvetten birinin yedek kulübesine oturmasının normal olduğunu belirten yıldız futbolcu: "Hakan ağabeyin kalitesi ortada. Kırmadık rekor bırakmadı. Nonda da bu sezon transfer edildi. Aramızda tatlı bir rekabet var. Kimin oynayacağına teknik direktörümüz Feldkamp karar veriyor. O hafta antrenmanlarda iyi çalışan, formda olan sahaya çıkıyor. Ben de teknik adam olsam Hakan Şükür, Nonda ve kendimi aynı anda oynatmam." dedi. Ümit Karan, Milli Takım'a seçilememenin içinde bir yara olduğunu belirterek, "Ay-Yıldızı göğsümde taşımak istiyorum." dedi.

Evlilik hayatı beni çok değiştirdi

Galatasaray'ın golcü futbolcu Ümit, evlendikten sonra çok değiştiğini belirtiyor. Golcü futubolcu, "Eskiden çok küçük şeyleri kafama takardım. Haksız gördüğüm olaylar karşısında tepkimi hemen ortaya koyardım. Ancak şimdi daha dikkatli davranmaya çalışıyorum. Evlilik ve çocuk olunca insan ister istemez değişiyor. Düzgün aile yaşantım, futbol hayatıma çok olumlu yansıdı. Maç ve antrenman dışında evde oğlum Ümit Can'la oynamak en büyük hobim. Onunla ilgilenmek beni hem mutlu ediyor hem de dinlendiriyor." dedi. Ümit Karan, futbolcu arkadaşlarıyla açtığı 150 öğrenci kapasiteli ATEK isimli kolejini dün ziyaret etti.

Van Basten'den daha güzel gol attım

Ümit Karan, Kasımpaşaspor'a attığı muhteşem rövaşata golüyle takımına 3 puanı kazandırdı. İki sezon önce Vestel Manisaspor ağlarına daha güzel bir gol attığını belirten yıldız futbolcu, "Benim Manisa'ya attığım gol, Van Basten'in Rusya'ya attığı golden çok daha güzeldi. Ama herkes Van Basten'in attığı golü konuşuyor." dedi. Ümit Karan, bu tür golleri Avrupa'da atması halinde bir çok ülkenin televizyonunda jenerik olarak gösterileceğini iddi etti.

İsrafil
Global Moderator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 25, 2007, 10:51:50 »

zaten meselede bu vitrinde atacaksın f5 e böyle gol at
kral ol. paşa ya at moral ol.

lincoln_21
Numaralı
**

YAŞASIN GALATASARAY ve TÜM GALATASARAYLILAR..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 25, 2007, 16:40:51 »

atacaksın atacaksın...Cimbomun aşkına atacaksin
smax
Loca
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 22, 2007, 23:04:08 »

atmalısın ki yıldız olasın
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ & 2007

Galatasaray

Clicky

kurallar                 SARIKIRMIZIYIZ.BiZ araç cubugu                hicbitmeyenhikayeler.com              Online DVD Kiralama

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM