SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - Galatasaray Taraftar Forumu
Duyurular: Sitemiz yayına başladı - 21.05.2007  - Logo tasarımı ve katkıları için GulTunc'a teşekkür ederiz... 
SARIKIRMIZIYIZ.BiZ Araç Çubuğunu Yüklediniz mi?

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ocak 08, 2009, 14:45:32

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rigobert Song  (Okunma Sayısı 267 defa)
Bilgin
Administrator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 22, 2007, 16:50:23 »

Adı: Rigobert
Soyadı: Song
Forma Numarası: 4
Oynadığı Mevkii: Defans
Doğum Tarihi: 01.07.1976
Doğum Yeri: Kamerun
Oynadığı takımlar: Tonerre Yaounde, Metz, Salernitana, Liverpool, West Ham, Köln, Lens
Geldiği Takım: Lens
Giriş Yılı: 2004
Boyu: 1.83 m
Kilosu: 76 kg

Takıma transfer olduğu günden bu yana maçlarda herşeyini ortaya koyan, profesyonel bir oyuncu.
Her ne hikmetse bu sene takımdan gönderileceğine dair söylentiler çıkıyor. Bilmiyorum medya bilinçli olarak mı böyle birşey yapıyor yoksa yönetimin cidden böyle bir niyeti mi var ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler. Ama Gerets ile anlaşamadığı bir gerçek.
Her ne kadar biz sahadaki oyunu hakkında yorum yapsak da parasını alamadığı için bazı maçlara çıkmadığını söylentileri de çıkmıştı daha önce.
Her ne olursa olsun futbolcunun ödemesini zamanında yapmak yönetimin görevidir. Böyle bir oyuncuyu elde tutmak gerektiği fikrindeyim.

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - www.sarikirmiziyiz.biz
Savage
Loca
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 23, 2007, 02:13:57 »

GS'nin Tomas'ı göndermeyeceği apaçık ortada.Emre gibi bir yedeğimiz varken de Servet'i almayı düşünmezlerdi.Bu sebepten ötürü sanırım bu yıl Song'a veda edeceğiz.
Aslında Tomas'ı göndermeliydik ama şuna inanıyorum ki Song ile problem sadece yönetim kaynaklı değil, karşılıklı ortaya çıkmış kanımca.
(Ayrıca bu yıl gideceği dedikodularda yer alan Carrusca'nın da gideceği klüpte yıldızlaşması olası bir sonuç ve bundan korkuyorum)

All success comes from a combination of implementation and knowledge.
Knowledge alone is meaningless without action.

Bilgin
Administrator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2007, 10:00:46 »

Tomas konusundaki fikirlerine katılıyorum. Bana da patlamaya hazır bir bomba gibi geliyor tomas.
Ne zaman ne yapacağı pek belli olmuyor. İlle bir defans oyuncusu gidecekse bence de o song değil tomas olmalıydı. Tolga da zaten geri dönüyor herhalde sezon sonunda.
Carrusca konusunda da seninle aynı düşünceleri taşıyorum.
Onu da kendi konu başlığında tartışalım.

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - www.sarikirmiziyiz.biz
baytaita
Loca
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2007, 16:16:50 »

Song'un bu takımdan gitmesi Ondörtlüyle rus ruleti olur gibi geliyor... Umarım yönetim bu sefer hataya düşmez...

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ & 2007

Galatasaray

Clicky

kurallar                 SARIKIRMIZIYIZ.BiZ araç cubugu                hicbitmeyenhikayeler.com              Online DVD Kiralama

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM