SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - Galatasaray Taraftar Forumu
Duyurular: Sitemiz yayına başladı - 21.05.2007  - Logo tasarımı ve katkıları için GulTunc'a teşekkür ederiz... 
SARIKIRMIZIYIZ.BiZ Araç Çubuğunu Yüklediniz mi?

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ocak 08, 2009, 14:17:34

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: H.Şükür: '2008 benim yılım olacak'  (Okunma Sayısı 158 defa)
Bilgin
Administrator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 31, 2007, 09:42:59 »

Hakan Şükür, Milliyet'e iddialı açıklamalar yaptı, "Ağır sakatlıklar yüzünden kötü bir dönem geçirdim ama 2008'in benim yılım olacağına inanıyorum" ifadesini kullandı.

Türk futbolunun yaşayan efsanesi Hakan Şükür, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi, birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Milli Takım'ın Bosna Hersek yolculuğu öncesi sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu, 2008 yılında yeniden golleriyle gündeme gelmek istediğini söyledi.

Kariyeri boyunca 238 gol atan ve 240 golle Tanju Çolak'a ait olan rekoru kırmayı önümüzdeki sezona bırakan Hakan, Bosna'dan galibiyetle dönerek liderliği sağlama almak istediklerini vurguladı.

Milli oyuncu, "Bosna Hersek, Norveç'i yenen bir takım. Çok zor bir maç olacak. Yüksek bir mücadele gücüne sahipler. Grupta 7 puanları var ve şanslarını son maça kadar kullanmak isteyeceklerdir.

Ancak biz kazandığımız zaman grupta hangi noktaya geleceğimizi çok iyi biliyoruz. Bu nedenle var gücümüzle mücadele edeceğiz. Saha koşullarının kötü olduğunu duyduk, ama her şartta kazanacak güçteyiz. Bir aksiliğe imkan tanımadan kazanmak istiyoruz" dedi.

Kötü bir sezon geçirmesine rağmen Milli Takım'a çağrılmasıyla ilgili sorulara artık yanıt vermek istemediğini kaydeden Hakan Şükür, "Birileri mutlu olacak diye buradan gidilmez herhalde. Biz davet ediliyoruz, buraya geliyoruz. Kadroda olduğum sürece ülkem için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

'Kafama takmıyorum'
Yıldız futbolcu, yaşadığı ağır sakatlıklar yüzünden geçtiğimiz sezon gerçek performansını ortaya koyamadığını da vurgulayarak iddialı konuştu. Çok şanssız bir sezon geçirdiğine dikkat çeken Hakan, "Yaklaşık 10-12 maç oynayamadım. Sakatlıklardan sonra tekrar arkadaşlarıma yetişmeye çalışırken, neredeyse 3-4 tane sezon başı hazırlık kampı geçirmiş oldum. Ama maalesef bunlar fazla yazılmadı ve araştırılmadı. Oynayamayışım ve belki zaman zaman formsuz oluşum dile getirildi. Sonuç olarak ben bunlara pek fazla kafamı takmadım. Çünkü yaşadığım şanssızlıklar herkesin başına gelebilecek şeylerdi. Şimdi iyi durumdayım ve 2008'in benim yılım olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ - www.sarikirmiziyiz.biz
İsrafil
Global Moderator
Kapalı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2007, 10:23:20 »

SENEYE 3 GOL AT BIRAK FUTBOLU VEYA KATARA GİT

Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

SARIKIRMIZIYIZ.BiZ & 2007

Galatasaray

Clicky

kurallar                 SARIKIRMIZIYIZ.BiZ araç cubugu                hicbitmeyenhikayeler.com              Online DVD Kiralama

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM